FJ Online logo wit

Weboptimalisatie

Je hebt al een website en bent daar blij mee. Toch merk je dat het aantal bezoekers dat daadwerkelijk klant wordt achterblijft en met je posities in Google wil het ook nog niet erg opschieten. Grote kans dat je dan verbeteringen kunt doorvoeren op je website die het conversiepercentage omhoog halen en je technische SEO verbeteren. Resultaat? Meer bezoekers waarvan er meer klant worden. 

Weboptimalisatie Hero

Wat ik voor je kan betekenen

Maak van jouw website een verkoopmachine met de juiste structuur, conversietechnieken en technische SEO. Ik kijk naar het complete plaatje en ga op zoek naar verbeterpunten. Denk bijvoorbeeld aan de structuur van de website en de content die op de pagina’s staat, maar ook de gebruiksvriendelijkheid en de aanwezige call-to-actions.

Verder kijk ik goed naar hoe jouw website technisch in elkaar zit. Door te voldoen aan de meest recente richtlijnen van Google wat betreft technische SEO zorg je dat jouw content makkelijker gaat ranken in de zoekresultaten. 

Totaalbeeld van jouw website

Krijg een goed beeld van waar je staat en wat je nog kunt verbeteren om door te groeien.

Verhoog je conversiepercentages

Verhoog je winst door meer klanten te halen uit hetzelfde aantal bezoekers.

Meer gratis bezoekers naar jouw site

Door je techniek te verbeteren rank je hoger in Google en trek je meer bezoekers naar je website.

Waar ik naar kijk

Inrichten Icon

Gebruiksvriendelijk

Worden jouw bezoekers vrolijk van jouw website of moeten ze allemaal obstakels overwinnen om te komen waar ze heen willen?

Structuur Icon 2

Structuur

Heeft jouw website een logische structuur? Stuur je klanten naar de plek waar je ze wilt hebben of zit er geen gedachte achter?

CTA's Icon

CTA's

Heb jij voldoende en logische call-to-actions op jouw site staan die jouw bezoekers aansporen om te converteren?

Content Icon

Content

Hoe zijn je pagina's opgebouwd? Heeft jouw site voldoende relevante content en wordt er al goed gebruik gemaakt van SEO technieken?

Snelheid

Voldoet jouw pagina aan de snelheidseisen die Google stelt of kun je gerust een bak koffie gaan halen voordat de website volledig geladen is?

Techniek Icon

Techniek

Komt jouw website de verschillende scans door die aanbevolen worden of moet hier nog aan gesleuteld worden?

Hoe het proces er uit ziet

Koffie? Thee? Je moet het zelf even zetten
Digitale kennismaking
Via een digitale videocall bespreken we jouw wensen en behoeften. Ik kijk naar waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat daar voor nodig is.
Koffie? Thee? Je moet het zelf even zetten
Als er te weinig winst in zit doen we het niet
Advies
Ik adviseer op basis van mijn eerste indruk van jouw website of het nuttig is om dit onderzoek te doen of dat het te weinig toegevoegde waarde heeft.
Als er te weinig winst in zit doen we het niet
Zorgen voor een volledig beeld van jouw situatie
Onderzoek
Gaan we starten? Dan onderzoek ik met verschillende tools jouw website om een compleet beeld te krijgen van de verbetermogelijkheden.
Zorgen voor een volledig beeld van jouw situatie
Overzichtelijke analyse en aanbevelingen
Rapport
Ik noteer alle bevindingen, conclusies, aanbevelingen en tips in een overzichtelijk document waar je direct mee aan de slag kunt.
Overzichtelijke analyse en aanbevelingen
Uitleg waar je iets mee kunt
Toelichting
We plannen een videocall waarin ik het rapport toelicht, adviseer welke punten ik als eerste zou oppakken en geef antwoord op eventuele vragen.
Uitleg waar je iets mee kunt
Voor als je er zelf geen tijd voor hebt
Uitwerking (optioneel)
Wil je de aanbevelingen uit het rapport gelijk doorvoeren maar heb je er zelf te weinig tijd of kennis voor? Ik pak het graag voor je op.
Voor als je er zelf geen tijd voor hebt

Waarom FJ Online?

Je haalt met mij een ervaren online marketeer in huis die in staat is om een winstgevende strategie uit te zetten die jouw business exponentieel laat groeien. Door mijn brede kennis ondersteun ik je bij vrijwel iedere marketingdienst die je nodig hebt, kennis waar je normaal gesproken meerdere personen voor nodig hebt. Zo kun je klein starten en uitbreiden op jouw eigen tempo.

Nog niet overtuigd? Dan ben je het na onderstaande garanties wel 🙂

Betaalbare kwaliteit

De hoge kwaliteit van een marketingbureau maar dan zonder de onnodige projectkosten en hoge uurlonen. Je betaalt alleen voor mij, de persoon die het werk daadwerkelijk uitvoert.

Afspraak is afspraak

Met mijn ervaring weet ik precies hoeveel uren er nodig zijn om van een project een succes te maken. We spreken van te voren een vaste prijs af. Heb ik toch meer uren nodig, dan krijg je geen factuur voor meerwerk. Afspraak is bij mij ook echt afspraak.

No cure, no pay

Ik ga voor 100% tevredenheid. Mocht je om wat voor reden dan ook ontevreden zijn over mijn dienstverlening dan beëindigen we de samenwerking en ontvang je geen factuur voor de geleverde diensten.

Wat jouw investering is

De werkzaamheden van deze dienst zijn per project zo verschillend dat hier geen vast pakket van te maken valt. Tijdens een digitaal kennismakingsgesprek brengen we in kaart wat er nodig is en hoeveel tijd ik daar aan kwijt ben. Op basis van die informatie krijg je van mij een op maat gemaakte offerte.

Klaar om jouw business naar een hoger niveau te tillen?

Footer