FJ Online logo wit

Webdesign

Je website, de plek waar jouw bezoekers komen om informatie te krijgen over jouw product of dienst. Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk achter te laten. Als jouw bezoekers geen fijne ervaring hebben of niet kunnen vinden wat ze zoeken gaan ze naar de concurrent, dit wil je natuurlijk voorkomen.

Met een website van FJ Online weet je zeker dat jouw bezoekers kunnen vinden wat ze zoeken en alles ingericht is om van jouw bezoekers klanten te maken.

Webdesign Hero 1000x1000

Wat ik voor je kan betekenen

Ik maak websites en webshops die jouw business helpen groeien. De websites en webshops bouw ik op WordPress, het meest populaire platform ter wereld. Ruim 41% van alle websites draait op WordPress!

Met behulp van Elementor maak ik alles dat je kunt verzinnen en niet geheel onbelangrijk: het is een hele fijne tool die je zelf ook de mogelijkheid geeft om aanpassingen te maken zonder dat je daarvoor kennis van coderen nodig hebt.

Uiteraard adviseer ik je over alles wat er bij een website komt kijken. Welke hosting kies je bijvoorbeeld? Ga je voor absolute topkwaliteit met Kinsta of kan het ook met een simpeler (en goedkoper) pakket? Ik heb het onderzoek al gedaan zodat jij dit niet hoeft te doen.

Wordpress websites

Met een WordPress site ben je verzekerd van een sterke beveiliging, frequente updates en maximale flexibiliteit.

Wordpress webshops

Met WooCommerce van WordPress wordt jouw webshop precies zoals jij het voor je ziet.

Shopify webshops

Net begonnen of geen grote webshop nodig? Dan is Shopify jouw beste keuze.

Wat je kunt verwachten

Responsive Icon

Volledig responsive

Jouw website wordt geoptimaliseerd voor zowel desktop als smartphone. Zo hebben jouw bezoekers altijd een topervaring.

SEO Icon

SEO geoptimaliseerd

Technische SEO wordt steeds belangrijker voor de zoekposities in Google. Jouw website wordt gebouwd met alle actuele best practices.

Snelheid Icon

Hoge snelheid

Langzame websites, daar jaag je je klanten mee weg. Met een website van FJ Online gaat dat je niet overkomen.

Design op maat

Geen standaard template. Jouw website wordt precies zoals jij hem wilt, of je daar nu 1 of 50 revisies voor nodig hebt.

Gebruiksvriendelijk Icon

Gebruiksvriendelijk

Door gebruik te maken van best practices op het gebied van gebruikservaring kunnen jouw bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken.

Conversiegericht Icon

Conversiegericht

Bied jij een product of dienst aan? Dan sturen we op een structuur die van jouw bezoekers klanten maakt.

Hoe het proces er uit ziet

Koffie? Thee? Je moet het zelf even zetten
Digitale kennismaking
Via een digitale videocall bespreken we jouw wensen en behoeften. Ik kijk naar waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat daar voor nodig is.
Koffie? Thee? Je moet het zelf even zetten
Wat zijn de mogelijkheden?
Voorstel
Aan de hand van jouw wensen maak ik een voorstel op waarin we de functionaliteiten en structuur van de website vastleggen.
Wat zijn de mogelijkheden?
Bouwen maar!
Uitwerking
Zodra het voorstel akkoord is ga ik aan de slag met de structuur. Op basis van jouw input qua tekst, afbeeldingen en huisstijl maak ik de pagina's op en bouw ik de gewenste functionaliteiten.
Bouwen maar!
Samen werken naar een topwebsite
Feedbackrondes
De basis staat. Met behulp van tussentijdse beoordelingsmomenten krijg jij ruim de tijd om gewenste aanpassingen door te geven. Zo werken we samen naar een website waar wij allebei trots op zijn.
Samen werken naar een topwebsite
De website is klaar, op naar de lancering!
Oplevering
De website is helemaal naar wens, ik geef je toegang met jouw eigen account en we nemen samen de website door. Indien gewenst krijg je ook een instructie van de achterkant van de website, mocht je zelf dingen willen aanpassen.
De website is klaar, op naar de lancering!
We zijn live!
Afronding
Zodra de factuur betaald is draag ik het volledige eigenaarschap over aan jou. Blijf ik jouw website beheren en updaten? Dan houd ik een account met beheerdersrechten. Zo niet, verwijder ik mezelf uit jouw omgeving en heb jij als enige toegang.
We zijn live!

Altijd up-to-date

Jij wilt je focussen op jouw core business, logisch. Toch vereist een website ook na oplevering nog de nodige tijd en aandacht. Zowel WordPress als de plug-ins komen frequent met updates die de functionaliteit en veiligheid van jouw website bevorderen. Daarnaast wil je ook wel eens wat aangepast hebben.

Om je te ontzorgen bied ik een onderhoudspakket aan. Ik zorg voor jouw website, jij zorgt voor jouw business.

Doe je het liever zelf? Geen enkel probleem. Dan draag ik de website en alle bijbehorende gegevens over. Uiteraard sta ik dan nog steeds voor je klaar mocht je iets nodig hebben, tegen een vast uurtarief.

Hosting

Supersnelle hosting voor jouw website.

Updates

Zo blijft jouw website veilig en up-to-date

Back-ups

Een stukje zekerheid voor als er iets mis gaat.

Support

1 uur support per maand inbegrepen

Waarom FJ Online?

Je haalt met mij een ervaren online marketeer in huis die in staat is om een winstgevende strategie uit te zetten die jouw business exponentieel laat groeien. Door mijn brede kennis ondersteun ik je bij vrijwel iedere marketingdienst die je nodig hebt, kennis waar je normaal gesproken meerdere personen voor nodig hebt. Zo kun je klein starten en uitbreiden op jouw eigen tempo.

Nog niet overtuigd? Dan ben je het na onderstaande garanties wel 🙂

Betaalbare kwaliteit

De hoge kwaliteit van een marketingbureau maar dan zonder de onnodige projectkosten en hoge uurlonen. Je betaalt alleen voor mij, de persoon die het werk daadwerkelijk uitvoert.

Afspraak is afspraak

Met mijn ervaring weet ik precies hoeveel uren er nodig zijn om van een project een succes te maken. We spreken van te voren een vaste prijs af. Heb ik toch meer uren nodig, dan krijg je geen factuur voor meerwerk. Afspraak is bij mij ook echt afspraak.

No cure, no pay

Ik ga voor 100% tevredenheid. Mocht je om wat voor reden dan ook ontevreden zijn over mijn dienstverlening dan beëindigen we de samenwerking en ontvang je geen factuur voor de geleverde diensten.

Wat jouw investering is

De werkzaamheden van deze dienst zijn per project zo verschillend dat hier geen vast pakket van te maken valt. Tijdens een digitaal kennismakingsgesprek brengen we in kaart wat er nodig is en hoeveel tijd ik daar aan kwijt ben. Op basis van die informatie krijg je van mij een op maat gemaakte offerte.

Klaar om jouw business naar een hoger niveau te tillen?

Footer