FJ Online logo wit

SEO

Search Engine Optimization of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van jouw website zodat je hoger rankt in de verschillende zoekmachines. Dit is een van de meest waardevolle manieren van marketing maar vraagt ook om een flinke tijdsinvestering. Als je het goed doet profiteer je nog jarenlang van een voorspelbare stroom bezoekers uit Google die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Klinkt goed, maar waar moet je beginnen?

SEO Header 1000x1000

Wat ik voor je kan betekenen

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen.. Ik ga niet jouw teksten schrijven. Sterker nog, ik zou je adviseren om zo veel mogelijk zelf jouw teksten te schrijven. Waarom? Jij bent de expert, jij hebt de kennis en informatie over jouw product of dienst en dat maakt jou de aangewezen persoon om hier over te schrijven. 

Waar kan ik dan wel bij helpen? Met de basis van SEO: het zoekwoordonderzoek. Een goed zoekwoordonderzoek geeft jou inzicht in welke zoekwoorden relevant zijn, hoe vaak er gemiddeld per maand op die zoekwoorden gezocht wordt en hoe moeilijk het is om op die zoekwoorden te ranken op een positie die ook echt mensen naar jouw website trekt. Ik help je dan wel niet met het schrijven zelf, ik geef je wel inzicht in waar je het beste over kunt schrijven. 

Krijg inzicht in jouw grootste kansen

Zet jouw tijd in op de juiste zoekwoorden en pak een aandeel in het maandelijkse zoekverkeer.

Breng de juiste structuur aan

Een websitestructuur gebaseerd op een zoekwoordonderzoek rankt hoger in Google.

Verhoog jouw verkeer structureel

Nu tijd investeren, jarenlang profiteren van een constante stroom bezoekers.

Wat je kunt verwachten

Zoekwoordbestand Icon

Zoekwoordbestand

Overzicht van alle relevante zoekwoorden die bij jouw business horen inclusief zoekvolume en moeilijkheidsgraad. Met deze lijst weet je precies welke woorden en onderwerpen je moet aansnijden op jouw website. Je weet ook gelijk voor de komende maanden tot jaren waar jouw blogs en kennisartikelen over moeten gaan om verkeer uit Google aan te trekken.

Advies Icon 3

Advies

Het zoekwoordbestand wordt een uitgebreid bestand waar je een lange tijd mee vooruit kunt. Ik adviseer je waar je het beste kunt beginnen, welke zoekwoorden het laaghangend fruit zijn en hoe je hier op kunt gaan ranken. Met behulp van kleurgroepen geef ik aan welke zoekwoorden je als eerste moet oppakken, welke zoekwoorden daarna interessant zijn en welke zoekwoorden je tijd niet waard zijn.

CPC Icon

Kosten per klik

Naast het zoekvolume en de moeilijkheidsgraad krijg je ook inzicht in de kosten per klik. Goed om te weten voor als je heel graag gevonden wilt worden op een bepaald zoekwoord waarvan de moeilijkheidsgraad te hoog ligt, dan kun je besluiten hier door middel van Google Ads op te adverteren.

Inrichten Icon

Inrichten Rank Tracking

Ga je serieus aan de slag met SEO dan wil je ook weten of jouw inspanningen vruchten afwerpen. Met onderstaande tool kun je al jouw zoekwoorden tracken, zie je dagelijks welke zoekwoorden stijgen en dalen en welk verkeer je al binnen weet te halen op welke zoekwoorden. Ik richt de Rank Tracker graag voor je in als extra dienst bij het zoekwoordonderzoek.

Hoe het proces er uit ziet

Koffie? Thee? Je moet het zelf even zetten
Digitale kennismaking
Via een digitale videocall bespreken we jouw wensen en behoeften. Ik kijk naar waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat daar voor nodig is.
Koffie? Thee? Je moet het zelf even zetten
Wat houdt een zoekwoordonderzoek in?
Voorstel
Ik geef aan wat ik ga doen en wat ik ga opleveren. Uiteindelijk krijg jij een zoekwoordbestand waarmee je maanden tot jaren uit de voeten kunt.
Wat houdt een zoekwoordonderzoek in?
Krijg inzicht in de kansen
Uitwerking
Ik doe het onderzoek en stel jouw zoekwoordbestand samen. Vanuit dit bestand zie jij straks precies waar je kansen liggen en waar de concurrentie het sterkst is.
Krijg inzicht in de kansen
Alleen als je ook Rank Tracker gaat inzetten
Inrichting
Wil je de resultaten van jouw inspanningen meten en ga je gebruik maken van de SEO Tool? Dan richt ik jouw Rank Tracker gelijk voor je in. Zo kun jij vanaf dag één jouw rankings in Google monitoren.
Alleen als je ook Rank Tracker gaat inzetten
Jouw handvat voor SEO
Oplevering
De lijst is af. Ik deel het zoekwoordbestand met je en we nemen hem goed door in een videocall. In de call adviseer ik gelijk waar ik zou beginnen en geef ik een aantal tips om jouw content nog sneller te laten ranken.
Jouw handvat voor SEO

Een goede SEO Tool is onmisbaar

Wil je echt serieus aan de slag met SEO en ben je bereid te investeren in een zoekwoordonderzoek? Dan is een SEO Tool onmisbaar. Zelf werk ik met de tools van Mangools, daar krijg je voor een vast bedrag per maand 5 nuttige tools.

KWFinder is de tool waar je zoekwoordonderzoek mee kunt doen en eventueel later nieuwe zoekwoorden mee kunt toevoegen aan jouw zoekwoordbestand.

SERPChecker is de tool waarmee je de zoekresultaten van een bepaald zoekwoord kunt inzien. Kijk wie je concurrenten zijn, waarom ze een hoge positie hebben en gebruik die informatie in jouw voordeel.

SERPWatcher is de tool waarmee je je rankings kunt bijhouden en exact ziet hoe hoog jouw zoekwoorden staan.

LinkMiner is de tool waarmee je de meest waardevolle backlinks van jouw concurrentie kunt ontdekken.

Siteprofiler is de tool die inzicht geeft in SEO metrics van URL’s die je ingeeft. Hiermee kun je zowel je eigen site als die van jouw concurrentie bekijken.

Waarom FJ Online?

Je haalt met mij een ervaren online marketeer in huis die in staat is om een winstgevende strategie uit te zetten die er voor zorgt dat jouw business exponentieel gaat groeien. Door mijn brede kennis ondersteun ik je bij vrijwel iedere marketingdienst die je nodig hebt, kennis waar je normaal gesproken meerdere personen voor nodig hebt. Zo kun je klein starten en uitbreiden op jouw eigen tempo.

Nog niet overtuigd? Dan ben je het na onderstaande garanties wel 🙂

Betaalbare kwaliteit

De hoge kwaliteit van een marketingbureau maar dan zonder de onnodige projectkosten en hoge uurlonen. Je betaalt alleen voor mij, de persoon die het werk daadwerkelijk uitvoert.

Afspraak is afspraak

Met mijn ervaring weet ik precies hoeveel uren er nodig zijn om van een project een succes te maken. We spreken van te voren een vaste prijs af. Heb ik toch meer uren nodig, dan krijg je geen factuur voor meerwerk. Afspraak is bij mij ook echt afspraak.

No cure, no pay

Ik ga voor 100% tevredenheid. Mocht je om wat voor reden dan ook ontevreden zijn over mijn dienstverlening dan beëindigen we de samenwerking en ontvang je geen factuur voor de geleverde diensten.

Wat jouw investering is

De werkzaamheden van deze dienst zijn per project zo verschillend dat hier geen vast pakket van te maken valt. Tijdens een digitaal kennismakingsgesprek brengen we in kaart wat er nodig is en hoeveel tijd ik daar aan kwijt ben. Op basis van die informatie krijg je van mij een op maat gemaakte offerte.

Klaar om jouw business naar een hoger niveau te tillen?

Footer