FJ Online logo wit

Google Ads

Google, de populairste zoekmachine ter wereld is ook dé plek om potentiële klanten te vinden. Via het advertentienetwerk van Google zorg je dat potentiële klanten jou vinden, precies wanneer ze je nodig hebben.

Ik pak jouw Google Ads campagnes graag voor je op. Ik zet indien nodig jouw account op, doe onderzoek, adviseer de juiste zoekwoorden, zet jouw campagnes op, optimaliseer ze en rapporteer de resultaten. Alles terwijl jij je kunt blijven focussen op je core business.

Google Ads header

Waarom Google Ads inzetten?

Eigenlijk is het heel simpel. Jij wilt jouw product of dienst aan zo veel mogelijk mensen tonen die hier waarschijnlijk in geïnteresseerd zijn. Google maakt dit mogelijk door advertenties te koppelen aan zoekopdrachten van gebruikers. Je kunt bij Google relevante zoekwoorden inkopen waar je een bepaalde advertentie aan wil laten zien.

Stel je hebt een webshop in telefoonopladers en bent op zoek naar meer klanten. Via Google koop je het zoekwoord “iphone oplader kopen” in. Jouw advertentie wordt vervolgens getoond aan iedereen die hier naar zoekt in Google. Uiteraard moet je aanbod nog steeds goed zijn, maar je weet in ieder geval zeker dat deze persoon jouw product zoekt en de intentie heeft om het te kopen.

Met Google Ads doe je eigenlijk hetzelfde als met SEO: hoog komen in de zoekresultaten van Google. Bij SEO zijn de klikken naar jouw website gratis maar kost het veel tijd en moeite om bovenaan te komen, bij Google Ads sta je direct bovenaan maar betaal je voor iedere klik. 

Betalen per klik naar jouw website

Je betaalt alleen wanneer iemand ook daadwerkelijk doorklikt op jouw advertentie naar jouw website.

Flexibel en schaalbaar

De campagnes zijn makkelijk op te schalen zodat je maximaal profiteert van winstgevende campagnes.

Bereik mensen op het juiste moment

Iedereen die jouw advertentie te zien krijgt is ook daadwerkelijk op zoek naar jouw product of dienst.

Alles is meetbaar

Van doorklikratio en kosten per klik tot kosten per conversie. Je ziet precies wat jouw advertenties opleveren.

Wat je kunt verwachten

Advies Icon 3

Advies

Display advertising of toch op basis van de zoekresultaten? Ik leg de verschillende mogelijkheden uit en adviseer welke de meeste potentie heeft.

Onderzoek Icon

Onderzoek

Welke zoekwoorden zijn relevant voor jouw business, wat is het zoekvolume en wat zijn de verwachte kosten per klik. Ik zoek het uit en overleg de resultaten.

Inrichten Icon

Inrichten

Ik stel de conceptcampagnes op en leg ze ter controle voor. Alles akkoord? Dan gaan de campagnes live en beginnen de eerste bezoekers binnen te druppelen.

Evaluatie Icon

Evaluatie

Nu begint het evalueren van de data. Welke advertenties presteren goed en welke niet? Zijn onze zoekwoorden goed of moeten er zoekwoorden bij of af?

Optimalisatie Icon

Optimalisatie

Aan de hand van de data pauzeer ik slechtlopende campagnes, verhoog ik het budget van goedlopende campagnes en voeg weer nieuwe testcampagnes toe.

Rapportage Icon

Rapportage

Jij wilt natuurlijk graag weten wat jouw investering je oplevert. Je krijgt maandelijks een overzicht met alle relevante data. Zo zie je exact wat je uitgeeft en wat het je oplevert.

Hoe het proces er uit ziet

Koffie? Thee? Je moet het zelf even zetten
Digitale kennismaking
Via een digitale videocall bespreken we jouw wensen en behoeften. Ik kijk naar waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat daar voor nodig is.
Koffie? Thee? Je moet het zelf even zetten
Op zoek naar het laaghangend fruit
Voorstel
Ik onderzoek welke zoekwoorden voor jou interessant zijn en maak een selectie van zoekwoorden waarvan ik denk dat ze het beste passen bij jouw doel. Samen beoordelen we deze en maken we een beslissing.
Op zoek naar het laaghangend fruit
Zorgen voor advertenties waar mensen op klikken
Uitwerking
Zoekwoorden akkoord? Dan ga ik jouw Google Ads account inrichten en de campagnes en advertentiesets inrichten. Zodra alles klaar staat kijken we er samen nog eens goed naar, er gaat niets live voordat we allebei 100% tevreden zijn.
Zorgen voor advertenties waar mensen op klikken
3..2..1..
Campagne live!
Zoekwoorden, check. Campagnes, check. Time to shine. Ik zet jouw campagnes live, de eerste zoekers in Google zien nu jouw advertentie voorbijkomen.
3..2..1..
Campagnes die niet actief gemonitord worden verliezen geld!
Monitoren
Nu begint de uitdaging. Ik houd jouw campagne dagelijks in de gaten en verbeter waar mogelijk. Campagnes die geld opleveren bouw ik verder uit. Campagnes die geld verspillen worden stopgezet.
Campagnes die niet actief gemonitord worden verliezen geld!
De cijfertjes, hoe staan we ervoor?
Rapportage
Je campagnes lopen en het is tijd voor de eerste rapportage. Deze bespreken we ook gelijk bij onze maandelijkse update. Ik geef inzicht in hoe jouw advertenties het doen, wat het je kost, wat het je oplevert en wat de vervolgstappen zijn.
De cijfertjes, hoe staan we ervoor?
Campagnes winstgevend maken en opschalen
Optimaliseren
Nu duidelijk is welke campagnes wel werken en welke niet is het tijd om te sturen op resultaat. Ik optimaliseer jouw campagnes continu om zo steeds meer resultaat uit hetzelfde budget te halen en te profiteren van nieuwe kansen.
Campagnes winstgevend maken en opschalen

Waarom FJ Online?

Je haalt met mij een ervaren online marketeer in huis die in staat is om een winstgevende strategie uit te zetten die er voor zorgt dat jouw business exponentieel gaat groeien. Door mijn brede kennis ondersteun ik je bij vrijwel iedere marketingdienst die je nodig hebt, kennis waar je normaal gesproken meerdere personen voor nodig hebt. Zo kun je klein starten en uitbreiden op jouw eigen tempo.

Nog niet overtuigd? Dan ben je het na onderstaande garanties wel :)

Betaalbare kwaliteit

De hoge kwaliteit van een marketingbureau maar dan zonder de onnodige projectkosten en hoge uurlonen. Je betaalt alleen voor mij, de persoon die het werk daadwerkelijk uitvoert.

Afspraak is afspraak

Met mijn ervaring weet ik precies hoeveel uren er nodig zijn om van een project een succes te maken. We spreken van te voren een vaste prijs af. Heb ik toch meer uren nodig, dan krijg je geen factuur voor meerwerk. Afspraak is bij mij ook echt afspraak.

No cure, no pay

Ik ga voor 100% tevredenheid. Mocht je om wat voor reden dan ook ontevreden zijn over mijn dienstverlening dan beëindigen we de samenwerking en ontvang je geen factuur voor de geleverde diensten.

Wat jouw investering is

De werkzaamheden van deze dienst zijn per project zo verschillend dat hier geen vast pakket van te maken valt. Tijdens een digitaal kennismakingsgesprek brengen we in kaart wat er nodig is en hoeveel tijd ik daar aan kwijt ben. Op basis van die informatie krijg je van mij een op maat gemaakte offerte.

Klaar om jouw business naar een hoger niveau te tillen?

Footer